Geplaatst op Geef een reactie

Nederland, regenland…

Wat een weer, ik word er onderhand een beetje moe van. Het gaat maar op en neer, wanneer krijgen we nu eindelijk een paar weken lang stabiel weer? Het hoeft van mij niet zo nodig 30 graden te zijn, 23 graden voor een paar weken…daar word ik gelukkig van. We gooien er daarom maar een vrolijke korting tegenaan haha. 25% korting op het volledige assortiment, een week lang!

De afgelopen tijd heb ik weinig van me laten horen, zowel in de blogs, als op social media. Ik ben ontzettend druk met mijn werk in het onderwijs. Na mijn overstap na 13 jaar naar een nieuwe school heb ik mijn onderwijsplezier weer terug gevonden. De webshop staat een beetje op de tweede plaats eerlijk gezegd. Maar dat betekent niet dat er geen bestellingen komen of verzonden worden, integendeel. De shop loopt gewoon door en ik vind het nog steeds erg leuk om bestellingen in orde te maken en te verzenden.

De komende maanden ga ik wel bekijken welke kant ik op wil met de shop. Het assortiment is nu te groot en sommige artikelen passen niet bij wie ik ben en wat ik wil verkopen. Mijn visie moet ik dus eens gaan uitwerken in een bedrijfsplan. Ik denk dat ik een beetje meer de onderwijskant uit wil gaan, zodat ik kinderen kan gaan begeleiden door mijn materialen meer op de markt te brengen. Maar voorlopig blijft deze webshop staan en kun je nog volop bestellen!

Groetjes,

Saskia

Geplaatst op Geef een reactie

Cavalier veiling broodfok-hondjes.

Wat veel mensen niet weten is dat ik vroeger 2 cavalier king charles spaniels heb gehad, herplaatsers. Tommy en Sem waren beide niet zo netjes behandeld, waardoor ze veel aandacht nodig hadden en ik ze extra in mijn hart heb gesloten. Inmiddels zijn ze al heel lang overleden, maar ben ik nog steeds erg enthousiast over het ras. Vandaag kwam ik op Facebook een groep tegen (“de schattige cavalier”), waarbij ze spulletjes veilen om hondjes te redden van de broodfokkers. Deze hondjes leven onder erbarmelijke omstandigheden en kunnen met donaties opgelapt worden en een fijn, warm mandje krijgen bij liefdevolle mensen.

Ik heb een aantal spulletjes uit de shop beschikbaar gesteld en het is zo mooi om te zien dat mensen er hoog op bieden, juist om deze dieren te helpen. Het raakt me enorm om dit allemaal te zien en te lezen, hoeveel lieve mensen er toch nog zijn op deze wereld. Zij doen dit vrijwillig en met heel hun hart.

Niet alles draait om geld, macht, oorlog en geweld, er is ook een hoop liefde. Ik hoop dat ik nog meer instanties kan helpen met een belangeloze donatie. Mocht je ooit een tip hebben, mag je me altijd benaderen!

Geplaatst op Geef een reactie

Koers bepalen

De webshop loopt inmiddels een maandje of 4-5 en het is tijd om eens terug te kijken. We hebben veel mensen blij gemaakt, maar de bestellingen komen nog niet structureel binnen. Het is erg afhankelijk van mijn eigen investeringen op sociale media, wat natuurlijk nog heel logisch is. Maar ook verwarring en koers heeft hiermee te maken. Een webshop was een droom voor me, omdat ik het ontzettend leuk vind om met pakketjes versturen, administreren en inkoop bezig te zijn. Echter ben ik wel een beetje chaotisch en vergeet ik vooraf een goed plan op te zetten en keuzes te maken, ik wil vooral alles 😉 Inmiddels is de shop goed gevuld met diverse sieraden en gaan we een beetje de dieren kant op. Nu ben ik een enorme dierenliefhebster, dus wat dat betreft ligt dat volledig in mijn straatje. De quote-medaillons lopen niet hard, dus die voorraad ga ik niet meer aanvullen, soms maak je verkeerde keuzes. Ook de kussenslopen gaan niet hard, terwijl ze op bol.com 3x duurder aangeboden worden, zo zie je maar dat vertrouwen prijs op kan drijven, jammer, want het zou mensen zoveel geld kunnen schelen. Katten en honden artikelen zullen wel in de shop blijven, maar wellicht uitgebreid worden met kussentjes, voerbakjes en riempjes.

Ondanks dat ik me graag op de dierenartikelen ga focussen, ga ik toch een nieuwe categorie starten: verjaardagsartikelen. In het begin zullen we vooral items gaan verkopen voor cupcakes, laagdrempelig, maar ontzettend leuk. We zullen de verkoopprijzen lekker laag houden, zodat de items voor iedere verjaardag voor veel vrolijkheid kunnen zorgen. Houd de site in de gaten! Voorlopig dus even geen nieuwe items op sieraden gebied!

Geplaatst op Geef een reactie

Weekend planning

Ken je dat, je hebt weekend…..fijn, maar wat ga je doen? Hier in huis betekent weekend vooral 2 dagen om bij te komen van de wekelijkse drukte. 3 dagen in de week werk ik met hart en ziel in het basisonderwijs en 5 dagen in de week werkt mijn man zich 3 slagen in de rondte om alle financiele lasten te kunnen dragen. Op de dagen dat we allebei werken is het dus de kunst alles en iedereen op tijd, op de juiste plek te krijgen. Om 07:30u sta ik klaar bij het kinderdagverblijf om de jongste af te zetten en staat mijn man met de 3 oudsten bij de voorschoolse opvang. Heel handig natuurlijk dat die 2 locaties op een andere plek zijn….. 😉

Nadat alles is afgezet racen we naar onze werkbestemmingen en werken we totdat we rond een uurtje of 18:00u weer onze schatjes op gaan halen. Zielig? Sommige zullen vinden van wel, wij soms ook, maar meestal vinden we gewoon dat het erbij hoort. Het is maar net wat ze gewend zijn, de tijd die ons rest besteden we aan hen, onze liefste lievelingen.

In de weekenden zouden we dan het liefst de hele dag gezelligheid om ons heen hebben, maar wij leven ook geen facebookleven waarbij alles altijd perfect is en vol harmonie. Het grootste gedeelte van de tijd wel, denk ik. Op dit moment heeft onze oudste winterstop van de hockey en kunnen we ons dus laten verwennen met pyjama-ochtenden en schermtijd voor de kinderen. Straks is dat wel weer anders, maar ook wel weer lekker als je zo vroeg al in de veren bent en je dochter ziet shinen op het hockeyveld.

De boodschappen laten we meestal bezorgen door de appie, maar helaas is dat soms even niet te doen, omdat daar meer kosten aan verbonden zijn dan aan de lidl. Dus morgenochtend ben ik daar weer braaf te vinden met mijn boodschappenlijstje. Dan laad ik mijn wagentje vol, waarna ik het hele huis er vervolgens weer mee vol zet. Tussen alle was die bijgewerkt moet worden is er dan nog wel tijd voor de nodige gezelschapsspelletjes, knuffels en huiswerkopdrachten.

Bottomline van dit verhaal is dat ik dit vroeger allemaal heel erg vond, want ik ben toch een slechte moeder als ik de hele dag alleen maar bezig ben met ditjes en datjes. Maar ik doe dit alles wel voor en met de kinderen. Elke keer neem ik een andere prins of prinses mee op pad, zodat ze 1 op 1 alle aandacht krijgen. In de vakanties hebben ze allemaal een mama-dag, waarbij we geen was doen, niks opruimen, maar gewoon lekker met elkaar bezig zijn.

En in de avond….kijk ik graag lekker tv, terwijl ik een wasje weg vouw. Pak ik een paar bestellingen in, die mijn oudste dan met liefde naar de brievenbus brengt. De fijne reacties van blije klanten zorgen er dan weer voor dat ik enorm geniet van onze hobbyshop. Het is zo leuk om mensen gelukkig te maken met een leuk item dat niemand anders heeft. Wij hoeven hier niet rijk van te worden, want dat zijn we al, daar is geen geld of rijkdom voor nodig.

Geplaatst op Geef een reactie

Veranderingen

De laatste tijd hebben we het thuis heel druk gehad, waardoor de webshop even op de tweede plaats heeft gestaan. Inmiddels zijn we er weer klaar voor om lekker aan de slag te gaan. We hebben weer een hoop nieuwe items toegevoegd, waardoor de shop nu compleet voorradig is. Bestellingen worden leuk ingepakt en op speciale verzoekjes zijn altijd welkom.

Het laatste item dat we toegevoegd hebben is een hanger met een speciale tekst: “your wings were ready, but my heart was not”. Deze bijzondere hanger heeft een emotionele lading, maar kan net dat beetje troost bieden aan iemand die een dierbare is verloren.

De komende weken zullen jullie weer meer van ons gaan horen, we zijn er klaar voor!

Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe oorbelletjes en kettingen!

Nog even en er worden weer nieuwe items aan de shop toegevoegd:

 • danseresjes / ballerina-oorbelletjes
 • cavalier knopjes
 • tackel oorbelletjes
 • zilverkleurige paardjes
 • bulldog knopjes
 • tekkel knopjes
 • golden retriever knopjes
 • stoere eenhoorn hangoorbelletjes
 • hondenpootjes kettingen in zilver-en goudkleur
 • medaillons van disneyprinsessen
 • medaillons van magische eenhoorns
 • haarextensions in vrolijke kleuren (clips)
 • nieuwe zussenkettingen in zilver-en goudkleur

Kortom, genoeg om naar uit te kijken, ook voor ons! Wist u dat we ook een ophaaladres hebben? In de avonduren en in het weekend kunt u op afspraak uw bestelling op komen halen.  Dan ziet u precies wat u koopt en betaalt u geen verzendkosten.

Ik ga nog even 5 pakketjes posten, fijn weekend gewenst!

Groetjes, Saskia

Geplaatst op Geef een reactie

Kerstontbijt op school

Bij onze kinderen op school hebben ze dit jaar een kerstontbijt en een kerstmarkt, na jaren van kerstdiners. Waren we inmiddels gewend aan een groot scala aan gezonde diner-ideetjes, nu gaan we over op de ontbijtjes. Onze kinderen waren er snel uit, mama moet smoothies maken. Fijn, want het is gezond en in een grote hoeveelheid voor te bereiden. Leuk glaasje en rietje en klaar is mama 😉 Nog gezonde inspiratie nodig? Hier wat ideetjes voor een gezonde kersttraktatie:

 • sandwiches uitgestoken in een kerstvorm
 • smoothies van fruit
 • wrapjes met komkommer en kaas
 • fruitspiesjes
 • gevulde eitjes
 • appelflapjes
 • yoghurtjes
 • versierde eierkoekjes
 • peperkoekhuisjes
 • havermout-cupcakes
 • havermout appelcrumble 

Het kerstontbijt vindt plaats op traditioneel de laatste dag voor de kerstvakantie. Ik vind het als moeder leuk en belangrijk om de leerkracht(en) van mijn kinderen een kleinigheidje te geven. Meestal is dat iets met een kaarsje of iets anders decoratiefs in een leuke verpakking, met een kerstboodschap. Dit jaar was ik lekker op tijd en heb ik leuke boeddha-poppetjes gevonden, waarvan ik er meteen maar 15 ingeslagen heb. Tegenwoordig ben je namelijk niet klaar met 1 juf…. Je hebt namelijk bijna standaard 2 groepsleerkrachten, een onderwijsassistent, een stagiaire, een plusklasjuf, een Rt-er en weet ik veel welke juf je nog echt niet wilt vergeten….  

Al met al is er weer genoeg te doen en te regelen, want ook de kerstmarkt is een nieuwe activiteit bij ons op school. Van 11:00u tot 12:00u kun je met je kind alle kraampjes afstruinen om de prachtigste knutselwerken van je eigen kind te kopen voor het goede doel. Mooi initiatief, wel een gedoe…er moet namelijk wel een ouder vrij voor nemen, je wilt tenslotte niet dat je kind als enige bij de juf achter een kraampje moet blijven staan, chantage haha.

De webshop draait intussen gewoon door, we zijn nog niet lang gestart, maar er komen wel elke dag orders binnen. Het blijft elke dag weer spannend of mensen onze producten goed ontvangen hebben en er blij mee zijn, want dat is mijn voornaamste doel. Mochten er producten of thema’s zijn die jullie missen, mogen jullie dat altijd laten weten, dan gaan wij ons best doen dit te realiseren! Shopse op onsklaverblauwtje!

Groetjes Saskia

Geplaatst op Geef een reactie

Op naar kerst!

Sinterklaas is weer voorbij en wij hebben thuis inmiddels alles weer alle kerstspulletjes tevoorschijn gehaald. De kinderen hebben weer leuke lampjes op hun kamer en ook de kerstboom staat te stralen in de woonkamer. De webshop loopt lekker door en elke dag zitten we met veel plezier oorbelletjes en kettinkjes in te pakken. 

De afgelopen weken zijn er veel nieuwe items aan de shop toegevoegd, veel eenhoorn sieraden, maar ook honden-oorbelletjes, vriendschapskettingen en andere sieraden. Elke dag komen er nog nieuwe producten binnen, houd de site dus goed in de gaten!

Waarin onderscheiden wij ons nou van alle andere aanbieders van sieraden vraagt u zich misschien af? Wij richten ons als onsklaverblauwtje met name op kindersieraden die op dit moment populair zijn. Eenhoorns, paarden en hondjes zijn favoriet. We bieden deze items vaak voordeliger aan dan sites als bol.com, omdat het beheren van de shop voor ons een stukje hobby is. We vinden het ontzettend leuk om iedereen een betaalbaar cadeautje aan te bieden, dat binnen 2 werkdagen kant en klaar thuis in de brievenbus ligt.  Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als een eerlijke prijs. Alle items worden door ons en de kinderen dan ook getest, zodat we achter al onze sieraden en producten kunnen staan.

De komende periode zullen de artikelen dus extra feestelijk verpakt worden, zodat het extra mooi onder de kerstboom ligt te wachten op een gelukkige dame.

In januari komt er een nieuw item op de site, toffe eenhoornkussens….welk meisje wil dat nou niet??

We zien jullie graag op onsklaverblauwtje!!

Groetjes, Saskia

Geplaatst op

Start van Onsklaverblauwtje

Welkom op onze webshop.

Sinds kort ben ik van start gegaan met mijn eigen webshop om mijn assortiment aan kinderoorbellen voor u online te zetten. Als moeder van 4 kinderen ben ik vaak op zoek naar leuke presentjes voor de meiden. Het leuk verpakken van dit soort cadeautjes is als een hobby voor mij.

In het dagelijks leven werk ik met veel liefde en plezier in het basisonderwijs. Deze webshop is voor mij geboren uit ontspanning en plezier om met organiseren, inpakken, administreren bezig te zijn. 

De producten die we aanbieden worden door ons en onze kinderen uitgebreid getest en beoordeeld. We kiezen ervoor om de prijzen laag te houden, zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn en we veel mensen blij kunnen maken.

In de shop kunt u kiezen voor verzending, maar woont u in Breda en omstreken, kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen en alles rustig te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.  Verzenden doen wij altijd binnen 2 werkdagen, u hoeft er bovendien niet voor thuis te blijven, alle opties passen door de brievenbus.

De webwinkel is pas net geopend en er komen nog ontzettend leuke items binnen die we zo snel mogelijk online willen zetten. Heeft u verzoekjes? We horen het graag van u!

Veel plezier met shoppen op Onsklaverblauwtje!