Geplaatst op

Start van Onsklaverblauwtje

Welkom op onze webshop.

Sinds kort ben ik van start gegaan met mijn eigen webshop om mijn assortiment aan kinderoorbellen voor u online te zetten. Als moeder van 4 kinderen ben ik vaak op zoek naar leuke presentjes voor de meiden. Het leuk verpakken van dit soort cadeautjes is als een hobby voor mij.

In het dagelijks leven werk ik met veel liefde en plezier in het basisonderwijs. Deze webshop is voor mij geboren uit ontspanning en plezier om met organiseren, inpakken, administreren bezig te zijn. 

De producten die we aanbieden worden door ons en onze kinderen uitgebreid getest en beoordeeld. We kiezen ervoor om de prijzen laag te houden, zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn en we veel mensen blij kunnen maken.

In de shop kunt u kiezen voor verzending, maar woont u in Breda en omstreken, kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen en alles rustig te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.  Verzenden doen wij altijd binnen 2 werkdagen, u hoeft er bovendien niet voor thuis te blijven, alle opties passen door de brievenbus.

De webwinkel is pas net geopend en er komen nog ontzettend leuke items binnen die we zo snel mogelijk online willen zetten. Heeft u verzoekjes? We horen het graag van u!

Veel plezier met shoppen op Onsklaverblauwtje!