Geplaatst op Geef een reactie

Veranderingen

De laatste tijd hebben we het thuis heel druk gehad, waardoor de webshop even op de tweede plaats heeft gestaan. Inmiddels zijn we er weer klaar voor om lekker aan de slag te gaan. We hebben weer een hoop nieuwe items toegevoegd, waardoor de shop nu compleet voorradig is. Bestellingen worden leuk ingepakt en op speciale verzoekjes zijn altijd welkom.

Het laatste item dat we toegevoegd hebben is een hanger met een speciale tekst: “your wings were ready, but my heart was not”. Deze bijzondere hanger heeft een emotionele lading, maar kan net dat beetje troost bieden aan iemand die een dierbare is verloren.

De komende weken zullen jullie weer meer van ons gaan horen, we zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *