Geplaatst op Geef een reactie

Koers bepalen

De webshop loopt inmiddels een maandje of 4-5 en het is tijd om eens terug te kijken. We hebben veel mensen blij gemaakt, maar de bestellingen komen nog niet structureel binnen. Het is erg afhankelijk van mijn eigen investeringen op sociale media, wat natuurlijk nog heel logisch is. Maar ook verwarring en koers heeft hiermee te maken. Een webshop was een droom voor me, omdat ik het ontzettend leuk vind om met pakketjes versturen, administreren en inkoop bezig te zijn. Echter ben ik wel een beetje chaotisch en vergeet ik vooraf een goed plan op te zetten en keuzes te maken, ik wil vooral alles 😉 Inmiddels is de shop goed gevuld met diverse sieraden en gaan we een beetje de dieren kant op. Nu ben ik een enorme dierenliefhebster, dus wat dat betreft ligt dat volledig in mijn straatje. De quote-medaillons lopen niet hard, dus die voorraad ga ik niet meer aanvullen, soms maak je verkeerde keuzes. Ook de kussenslopen gaan niet hard, terwijl ze op bol.com 3x duurder aangeboden worden, zo zie je maar dat vertrouwen prijs op kan drijven, jammer, want het zou mensen zoveel geld kunnen schelen. Katten en honden artikelen zullen wel in de shop blijven, maar wellicht uitgebreid worden met kussentjes, voerbakjes en riempjes.

Ondanks dat ik me graag op de dierenartikelen ga focussen, ga ik toch een nieuwe categorie starten: verjaardagsartikelen. In het begin zullen we vooral items gaan verkopen voor cupcakes, laagdrempelig, maar ontzettend leuk. We zullen de verkoopprijzen lekker laag houden, zodat de items voor iedere verjaardag voor veel vrolijkheid kunnen zorgen. Houd de site in de gaten! Voorlopig dus even geen nieuwe items op sieraden gebied!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *