Geplaatst op Geef een reactie

Cavalier veiling broodfok-hondjes.

Wat veel mensen niet weten is dat ik vroeger 2 cavalier king charles spaniels heb gehad, herplaatsers. Tommy en Sem waren beide niet zo netjes behandeld, waardoor ze veel aandacht nodig hadden en ik ze extra in mijn hart heb gesloten. Inmiddels zijn ze al heel lang overleden, maar ben ik nog steeds erg enthousiast over het ras. Vandaag kwam ik op Facebook een groep tegen (“de schattige cavalier”), waarbij ze spulletjes veilen om hondjes te redden van de broodfokkers. Deze hondjes leven onder erbarmelijke omstandigheden en kunnen met donaties opgelapt worden en een fijn, warm mandje krijgen bij liefdevolle mensen.

Ik heb een aantal spulletjes uit de shop beschikbaar gesteld en het is zo mooi om te zien dat mensen er hoog op bieden, juist om deze dieren te helpen. Het raakt me enorm om dit allemaal te zien en te lezen, hoeveel lieve mensen er toch nog zijn op deze wereld. Zij doen dit vrijwillig en met heel hun hart.

Niet alles draait om geld, macht, oorlog en geweld, er is ook een hoop liefde. Ik hoop dat ik nog meer instanties kan helpen met een belangeloze donatie. Mocht je ooit een tip hebben, mag je me altijd benaderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *